SORTIDES B22 - temporada 2021

Sortides mes actual

 

SETEMBRE 2021

 

Dia 04 Setembre: Collbató (per l’Aeri) “Rte Can Llates” Tel.: 93.777.00.15

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó continuar hacia arriba para salir al lado del Aeri de Montserrat, Carretera a Collbató, Collbató.

TORNADA: Collbató, Entrada Autovía A-2, Sortida 576, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Carretera de Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: Opcional a l’entrada de Collbató pujar el quilòmetre i mig per arribar a les coves de salnitre per gaudir de les seves vistes.

SORTIDA: 07:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 104 qm. Desnivell: 1.327 m Index duresa IBP: 74

 

Dia 11 Setembre: Sant Llorenç d’Hortons (inversa) “Bar

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Sant Joan Samora, Sant Llorenç d’Hortons.

TORNADA: Sant Llorenç d’Hortons, Gelida, Martorell (RG), Polígon la Ferralla, Mirasol, Valldoreix, Les Planes (RG), In&Out, L’Arrabassada, Tibidabo(RG), Vallvidrera, Barcelona

SORTIDA: 7:30 h de Palau Reial (Av. Diagonal, 686)

Distancia: 93 qm. Desnivell: 1.414 m Index duresa IBP: 83

 

Dia 18 Setembre: Castellbisbal (4 cims) Rte. Can Costa. Tel.: 93.772.07.84

ANADA: Pl. Espanya, Vallvidrera, Cruïlla del Tibidabo, Sant Cugat del Vallès (RG), Bellaterra, Sabadell (RG), Sant Quirze del Vallès, Alt de Can Barata, Rubí, Les Fonts, Terrassa (RG), Alt Creu dels 3 Batlles, Castellbisbal (Can Costa)

TORNADA: Castellbisbal (Can Costa), El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, Alt de Santa Creu d’Olorda (RG), Barcelona.

OPCIONAL TORNADA: La ultima subida puede obviarse en voluntariamente debido a la dureza de la ruta.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 83 qm. Desnivell: 1.578 m Index duresa IBP: 91

 

Dia 25 Setembre: Especial Llagostera “Costa Brava”

Sortida especial en la que hi ha un desplaçament en vehícle fora de Barcelona fins a Llagostera d’ 1:30 h

Es prega la máxima puntualitat donçs no s’esperará a la sortida pel bon funcionament de la mateixa.

ITINERARI: Llagostera (Parking supermercat), Alt de Romanyà de la Selva, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Sant Joan de Palamòs, Montrás, Palafurgell, Calella de Palafurgell, Llafranch, Tamariu, Fornells, Begur, Sa Tuna, Aiguafreda, Sa Riera, Begur, Regencós, Pals, Sant Julià de Boada, Palau Sator, Ullastret, Matajudaica, Parlavá, Rupià, La Pera, Pedrinyá, La Creueta, Palol d’Onyar, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 132 qm. Desnivell: 1.929 m Index duresa IBP: 145

 

OCTUBRE 2021

 

Dia 02 Octubre: Sant Antoni de Vilamajor “Bar Vilamajor” Tel.: 93 845 09 84

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs, Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost de Campsentelles, Mollet del Vallès (RG), Parets del Vallès, LLiçà de Vall, Llicçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, L’Ametlla del Vallès (RG), La Garriga, Alt de Samalús (RG), Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Alt de Can Bordoi (RG), Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 112 qm. Desnivell: 1.221 m Index duresa IBP: 77

 

Dia 09 Octubre: TransCollserola (determinar bar)

ANADA: Pl Espanya, Sarrià – Santa Creu d’Olorda (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, La Floresta, Vallvidrera, Cruïlla Tibidabo (RG), Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Forat del Vent (RG), Coll de la Ventosa, Cementiri Collserola, Montcada i Reixac, Barcelona

TORNADA: Pl Espanya, Sarrià – Santa Creu d’Olorda (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, La Floresta, Vallvidrera, Cruïlla Tibidabo (RG), Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Forat del Vent (RG), Coll de la Ventosa, Cementiri Collserola, Montcada i Reixac, Barcelona

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 70 qm. Desnivell: 1.400 m Index duresa IBP: 94

 

Dia 16 Octubre: Martivell (per Ordal) Rte. Meson Suso Tel.: 93.891.27.53

ANADA: Pl Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’En Julià, Alt de l’Ordal (RG), Ordal, Els Cassots, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Martivell.

TORNADA: Martivell, Gelida, Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

OPCIONAL: En arribar a Molins qui encara tingui ganes de gresca pot pujar a Santa Creu d’Olorda

SORTIDA: 7:.30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 90 qm. Desnivell: 1083 m Index duresa IBP:

 

Dia 23 Octubre: Canet de Mar (per Pollastre) “Bar El Molí” Tel.: 93 818 93 42

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Carretera de Mata, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Canet de Mar.

TORNADA: Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 112 qm. Desnivell: 828 m Index duresa IBP: 67

 

Dia 30 Octubre: El Farell  “Rte. Ca la Yane” 

ANADA:   Pl. Espanya, Vila Olímpica, Sant Adrià de Besòs (RG), Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Ripollet Santiga, Polinyá, Sentmenat, Caldes de Montbui (RG), Pujada al Farell

TORNADA:  El Farell, Caldes de Montbui, Palau-Solita i Plegamans, Poligons, Santa Perpétua de Mogoda, La Florida, La Llagosta, Polingons, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

OPCIONAL:  1) Pujada dura fins el Farell.  2) Baixar i Pujar a Sant Sebastià de Montmajor  3) Pujar fins els dipòsits 

SORTIDA:     8:00  h de Pl. d’ Espanya.

Distancia:     101 qm.      Desnivell:    1.382 m      Index duresa IBP:   77

 

CALENDARI HIVERN 2021 - 2022

 

NOVEMBRE 2021

 

Dia 6 Novembre: Martorelles (3 cims) “Rte. Cal Raiguer” Tel.: 93 579 49 66

Esmorçar de comiat de temporada d’estiu

Aquesta es l’ultima sortida de la temporada d’estiu, on coincidim tots els grups al mateix restaurant per a poder gaudir en la mesura de les possibilitats del trajecte junts i compartir l’esmorçar amb tots els companys que asisteixin.

ANADA: Pl. Espanya, Vila Olímpica, Sant Adrià de Besòs (RG), Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Alt de la Vallençana (RG), Badalona (Opcional pujada a Can Ruti), Alt de la Conrería (RG), Sant Fost de Campcentelles, Martorelles.

TORNADA: Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac (RG), (Opcional tornar a Barcelona directe), Cerdanyola del Vallès, Alt del Forat del Vent (RG), Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 74 qm. Desnivell: 926 m Index duresa IBP: 71

 

Dia 13 Novembre: Les Carpes (per Ullastell) “Rte. Casa Pedro” Tel: 93 770 22 78

ANADA: Pl Espanya, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvenr, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Ullastrell, Santa María de Vilalba, Carretera de Les Carpes (urbanització Les Carpes)

TORNADA: Urbanització Les Carpes, Carretera de Les Carpes, Martorell, Polígon Industrial El Congost (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Tornada opcional: En arribar a Molins de Rei anar a fer la Pujada a Santa Creu d Olorda.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. Espanya 8:30 h de Pl. Ajuntament d’Esplugues

Distancia: 72 qm. Desnivell: 786 m Index duresa IBP: 46

 

Dia 20 Novembre: Vallromanes “Bar Casal” Tel.: 93 572 90 05

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG) , Alt de la Vallençana (RG), Badalona, Alt de La Conrería (RG), Sant Fost de Campcentelles, Martorelles, Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès (RG), Vallromanes.

TORNADA: Vallromanes, Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac, (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

Tornada opcional: En arribar a Montcada, Cerdanyola del Vallès, Forat del Vent, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h. de Pl. Espanya.

Distancia: 78 qm. Desnivell: 792 m Index duresa IBP: 84

 

Dia 27 Novembre: Martorelles “Rte. Can Raiguer” Tel.: 93 570 63 88

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró-Carrefour (RG), Argentona, Orrius, Coll d’Orrius (RG), La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles.

TORNADA: Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac, (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

OPCIONAL: En arribar a Montcada, Cerdanyola del Vallès, Coll de Valldaura (Forat del Vent), Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. Espanya.

Distancia: 82 qm. Desnivell: 623 m Index duresa IBP: 47

 

DESEMBRE 2021

 

Dia 4 Desembre: Torrentbó (Coll del Pollastre) “Rte Tres Turons” 93 795 14 46

ANADA: St Adrià de Besòs (RG) , Badalona, Montgat, El Masnou, Vilassar de Mar, Carrefour Matarò (RG), Arenys de Mar (RG), Arenys de Munt, Coll del Pollastre, Torrentbó.

TORNADA: Torrentbó, St Vicenç de Montalt, St Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat Nord (RG), Badalona, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 de Plaça Espanya Distancia: 100 kms Desnivell: 750 m Index duresa IBP: 56

 

Dia 11 Desembre: Sitges “Bar - Restaurant La Era” Tel.: 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG) Garraf, Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 86 qm. Desnivell: 672 m Index duresa IBP: 48

 

Dia 18 Desembre: Sant Esteve de Sesrovires “El Casino” Tel.: 93 771 48 42

ANADA: Pl Espanya, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons (RG), Sant Joan Samora i Sant Esteve de Sesrovires.

TORNADA: Sant Esteve Sesrovires, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei, (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 8.00 h de Plaça Espanya 8:30 h de Pl. Ajuntament d’Esplugues

Distancia: 84 qm. Desnivell: 898 m Index duresa IBP: 60

 

Dia 25 Desembre: Castellbisbal “Rte. Can Costa” Tel.: 93 772 07 84

ANADA: Pl Espanya, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Terrassa, Alt Creu de Batlles (Antenes), Tornar cap a Can Costa abans de entrar a Castellbisbal.

TORNADA: Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Les Planes (RG), Desviament IN&OUT, Carretera de L’Arrabassada, Tibidabo, Vallvidrera, Barcelona

SORTIDA: 8.00 h de Pl. Espanya.

Distancia: 79 qm. Desnivell: 1.146 m Index duressa IBP: 55

GENER 2022

 

Dia 8 Gener: Rubí (per Ullastrell) “Bar Torrecilla”

ANADA:  Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Molins de Rei (RG), Polígon La Ferralla, Martorell (RG), Alt de la Creu de Batlles “Antenes” (RG), Rubí.

TORNADA: Rubí, Sant Cugat del Vallès (per La Floresta), Les Planes, Vallvidrera (RG), Barcelona

SORTIDA:   8.30 h de Palau Reial, 

Distancia:    75 qm.      Desnivell:   1.042 m     Index Duresa IBP:   60

 

Dia 15 Gener: Olesa de Bonesvalls “Bar Centre Cívic” Tel. 93 794 02 82

ANADA:  Pl. Espanya, El Prat de Llobregat (RG), Zona de l’Aeroport, Carretera Viladecans (B-204), Gavà (RG), Begues, Olesa de Bonesvalls.

TORNADA: Olesa Bonesvalls, Pla d’en Pelach (RG), Vallirana, Molins de Rei (RG), Esplugues de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA:     8:00 h. de Pl. Espanya   (8.30 h Rotonda Nissan El Prat)

Distancia:   74 qm.      Desnivell:   855 m      Index duresa IBP:  52

 

Dia 22 Gener: Canet de Mar “Bar el Molí” Tel. 93 818 93 42

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Mataró (RG), Arenys de Mar, Canet de Mar.

TORNADA: Canet de Mar, Arenys de Mar, Mataró (RG), Montgat (RG), Barcelona.

SORTIDA:     8:00h. de Pl. Espanya

Distancia:   95 qm.      Desnivell:   455 m      Index duresa IBP:  42

 

Dia 29 Gener: Sitges  “Bar - Restaurant La Era”  Tel. 93 894 73 99

ANADA:  Pl. Espanya, El Prat de Llobregat (RG) , Zona de l ‘Aeroport, Autovia C-31, Castelldefels (RG), Costes del Garraf, Sitges.

TORNADA: Sitges, Costes del Garraf,  Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Rotonda Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA:    8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia:   87  qm.      Desnivell:   672 m     Index duresa IBP:   50

FEBRER 2022

 

Dia 5 Febrer: Canyamars  (per El Collet)  “Rte. Cal Victor”  Tel.:  93 795 50 10

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG), La Roca del Vallès (RG), Santa Agnès de Malanyanes, Sortida Cardedeu, da enllaç Autopista AP7 amb C-35 prendre en la primera sortida, Camí de les Aigües paral·lel a la C-35. – Coll del Collet (RG), Dosrius, Canyamars.

TORNADA:  Canyamars, Dosrius, Argentona, Vilassar de Mar (RG), Montgat (RG), Barcelona.

SORTIDA:    08:00 h  de Pl. d’ Espanya

Distancia:   100 qm.      Desnivell:   724 m      Index duresa IBP:   60

 

Dia 12 Febrer: Villalba Sasserra  (per Can Bordoi)  Rte. La Guingueta  Tel.:  619.422.597

ANADA:  Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Vilassar de Mar (RG), Argentona, Dosrius, Alt de Cant Bordoi (RG), camí rural del lateral C-35, Villalba Sasserra.

TORNADA:   Vilalba Sasserra, Variant C-35, Sant Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Montcada i Reixac (RG), Barcelona.

SORTIDA:     08:00 h. de Pl. Espanya   (9.00 h Montcada i Reixac)

Distancia:   101 qm.      Desnivell:   630 m      Index duresa IBP:    60

 

Dia 19 Febrer: Can Sedó (Esparraguera):  “Rte. Colonia CAN SEDO” Tel.  937 77 43 03

ANADA:  Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei (RG), Palleja , Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó.

TORNADA: Can Sedó, Carretera de les Carpes, Martorell (RG), Polígon La Ferralla, Mira Sol, Les Planes, Vallvidrera (RG), Tibidabo, Barcelona.

SORTIDA:    8:00  h de Palau Reial   (8.15 h Esplugues)

Distancia:   97 qm.         Desnivell:   1.139 m      Index duresa IBP:   70

 

Dia 26 Febrer: Avinyó Nou   “Rte. La Calsoteca”   Tel.  93 131 45 80

ANADA:  Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Molins de Rei (RG), Vallirana, Alt de l’Ordal (RG), Avinyó Nou

TORNADA:  Avinyó Nou, Olesa de Bonesvalls (RG), Alt de Begues (RG), Gavà, Carretera de Viladecans, El Prat de Llobregat, de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA:    7:30  h de Plalau Reial

Distància:   89 qm.      Desnivell:   1.079 m    Index duresa IBP:    73