Ja es poden tramitar les llicències 2021 a la botiga online

Si aneu a la botiga online veureu com ja estan disponibles les llicències FCC i UCI de la temporada 2021 amb els mateixos preus que l'any anterior, o sigui la llicència UCI costa 114 euros i la FCC costa 99.

La tarja ciclista encara no està disponible però us avisem quan estigui disponible.

Remarquem també la importància d'estar federats, no sol per la assegurança a tercers que ens obliga la llei que tots els socis disposin d'alguna per poder participar de les sortides de club, si no també per que el producte que cobreix 100% tota la activitat ciclista tant dins del club, com per qualsevol activitat adscrita a la federació tal com curses o marxes.

Recordem que igual que l'any passat a la llicència posarem la foto de la persona de manera que qui no ens la hagi enviat ens la pot mirar d'enviar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o al correu del club Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com novetat principal enguany la llicència serà en format electrònic, per tant no tindrem les targes d'altres anys, això ens obliga a que posem una direcció de correu única per cada soci (no podem tenir varies persones federades amb el mateix correu) i amb aquest correu podran via la app FCC tenir la llicència. Per qualsevol dubte tècnic de com fer-ho podeu contactar amb qualsevol membre de la junta per que us donin un cop de ma.

Us recordem que tant la llicència FCC com la UCI tenen les mateixes cobertures (complint amb el DOC), la diferència es que la llicència FCC sol es vàlida per marxes i competicions ciclistes catalanes, mentre que la llicència UCI es vàlida per qualsevol marxa i competició arreu.

També us recordem que la llicència cobreix tant  les marxes i curses, com la activitat de club, com les sortides d'entrenament.