La propera assemblea que serà com sempre l’últim cap de setmana de gener, i ja es farà la convocatòria en el proper butlletí, serà la última que jo, Xavier Òdena, actuaré com a president, ja que presento la meva dimissió per aquella data i amb mi plega la junta actual.

Fins llavors, el club mantindrà l’activitat normal de penjar calendaris i classificacions a la web, fer llicències, preparar butlletí, mantenir xarxes socials,..., però mantenint un perfil més baix degut a ser la última temporada i no engegar coses que no continuem.

Quan vaig agafar la presidència, em vaig marcar com objectius principals per una banda tenir una estabilitat de junta i per l’altre acabar amb les eternes baralles que han sovintejat al club els últims 15 anys amb dimissions, canvis de presidència, disputes entre grups.

La fórmula que vaig voler aplicar era intentar promocionar la interacció entre grups, per una banda fent que la junta tingués representants dels diversos grups de cara tenir una visió més global de club, i per l’altre intentant realitzar activitats que facilitessin la comunicació transversal entre aquests.

Però tot i que hem avançat en força aspectes, igualment durant aquests anys hem hagut de patir varies crisis i disputes que han anat desgastant aquesta junta en general, i la presidència en particular.

Per tant es el moment de tancar un cicle, i donar pas a una nova junta que amb forces renovades, pugui afrontar els reptes als que s’enfronta el club en els propers anys.

De manera que us convido a presentar candidatures per en la propera assemblea crear un calendari electoral si tenim varies propostes, o ja directament que surti una junta nova si sol en tenim una.