Vine't amb nosaltres

La Grupa, avui

En l’actualitat, la Grupa és un club cicloturista de Barcelona, la principal activitat del qual (encara que no l’única) són les sortides en bicicleta tots els dissabtes de l’any (de forma espontània i no oficial, també hi ha grups que surten els dimarts, els dijous i els diumenges).

Aquestes sortides acostumen a reunir un grup força heterogeni d’amics de totes les edats (amb un promig de 70 assistents) que ens organitzem en diferents grups segons el nostre nivell, les nostres ganes i les nostres forces.

A més, la Grupa organitza regularment d’altres tipus d’activitats, com la Bicicletada del Poble Sec, el repartiment de premis de les temporades d’estiu i hivern, la sortida especial anual per a ciclistes i acompanyants, altres sortides “especials”, la “pernilada”, etc.

També participem activament en la Mostra d’Entitats del Poble Sec, en els circuits de Llarga Distància i Xallenge de la Federació Catalana, així com en diferents Marxes Cicloturistes d’àmbit nacional i internacional (Quebrantahuesos, Puertos de Ribagorza, Marmotte, Maratona dels Dolomites, Étape du Tour, etc.)

La Grupa publica quatrimestralment un Butlletí que informa a tots els socis de les notícies i esdeveniments més importants que es produeixin al club. En aquest Butlletí tots podem participar amb aportacions personals d’experiències i anècdotes que serveixen per a enriquir la nostra entitat i gaudir en comú de la nostra passió per la bici.